Ο θρύλος Manu Dibango επιστρέφει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στην κεντρική σκηνή του Gazarte!

Ο Manu Dibango έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό και το Gazarte, μια «σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης» όπως ο ίδιος λέει και αυτό αποδεικνύεται εύκολα μόνο και μόνο από τις 9 συναυλίες, που έχει δώσει τα τελευταία 10 χρόνια.

Συναυλίες αληθινές, με ψυχή και groove, συναυλίες που μόνο εκείνος ξέρει να δίνει. Αρκεί να βρεθείς σε ένα και μόνο live για να μπεις μια για πάντα στο groovy σύμπαν του Manu Dibango και να μην θες να βγεις ποτέ...

Ο Manu Dibango, αυτός ο πολίτης του κόσμου, είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να συνδυάσει αφρικάνικους, αμερικάνικους, ευρωπαϊκούς, ακόμα και techno ήχους, ξεκινώντας την καριέρα του με την παγκόσμια επιτυχία "Soul Makossa" (1973) που άλλαξε μια για πάντα τις χορευτικές φιγούρες στις ντίσκο της Δύσης! Ένας ρυθμός που επηρέασε τη σύγχρονη ποπ μουσική, από τον Michael Jackson στο “Wanna Be Startin’ Somethin", μέχρι την Rihanna στο "Don’t Stop the Music".

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού και μεγαλύτερος σαξοφωνίστας που γεννήθηκε στην αφρικανική ήπειρο, γιορτάζει 60 χρόνια καριέρας την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στο Gazarte, σε μία άκρως χορευτική βραδιά, όπως ακριβώς αρμόζει στον άρχοντα του groove, με μεγάλες δόσεις funk, jazz και afro-beat.

Πληροφορίες
Manu Dibango live @ Gazarte main stage
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου

Προπώληση: Α' Ζώνη 45€ // Β' Ζώνη 35€ // Γ' Ζώνη 25€ // Βar 18€
Ταμείο: Α' Ζώνη 48€ // Β' Ζώνη 38€ // Γ' Ζώνη 28€ // Βar 21€
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30
*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR