Οι επιβλητικοί Black Rebel Motorcycle Club έρχονται στο Release Athens 2019 την Τετάρτη 19 Ιουνίου, για να προσφέρουν μια βραδιά αυθεντικού και παθιασμένου rock’n’roll.

Η μαυροφορεμένη τριάδα από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια κάνει μια στάση στη χώρα μας στο πλάισιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της για να παίξει στην Πλατεία Νερού την ίδια μέρα με τους Clutch.

Από το αριστουργηματικό ντεμπούτο με τίτλο το όνομά τους, το 2001, έως το περσινό «Wrong Creatures», ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, οι Peter Hayes και Robert Levon Been, μαζί με την Leah Shapiro, επιβεβαιώνουν πως δεν νοιάζονται για μόδες και κάθε είδους εποχιακά ρεύματα. 

Τραγούδια όπως τα κλασικά «Whatever Happened To My Rock 'n' Roll», «Love Burns», «Beat the Devil's Tattoo», «Spread Your Love», «Ain't No Easy Way», «Stop», «Red Eyes and Tears», «Berlin», «Fault Line», δίπλα στα κομμάτια του πιο πρόσφατου δίσκου, όπως τα  «Little Thing Gone Wild», «Question Of Faith», «Haunt», «Echo», «Spook» και πολλά ακόμα θα αποδείξουν γιατί η αμερικανική μπάντα αποτελεί μια από τις σταθερότερες αξίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για το line-up του φεστιβάλ.

Η προπώληση συνεχίζεται προς 28 ευρώ (το ένα) και 55 ευρώ (τα δύο), και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &stools για όλους
οpen bar
προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
ιδιωτικό parking
ξεχωριστές τουαλέτες
αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00, στην αρχή της Ερμού, το λευκό περίπτερο που αναγράφει redspot)  και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)