Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Dropkick Murphys επιστρέφουν, για μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

Η μπάντα από τη Βοστώνη υπόσχεται στους χιλιάδες Έλληνες φαν της μια δυνατή καλοκαιρινή βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» (Βελλίδειο), έτσι για να μας μπει καλά το καλοκαίρι.

Οι Dropkick Murphys συγκροτήθηκαν το 1996 στο Quincy της Μασαχουσέτης, στην άνθιση του underground και δύο χρόνια μετά κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό δίσκο «Do or Die».

H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο και το δεύτερο studio άλμπουμ τους με τίτλο «The Gang's All Here». 

Ακολούθησαν ριζικές αλλαγές, οι Murphys, ωστόσο, δεν θυσίασαν ποτέ τίποτα από όσα τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Παντρεύοντας τον παραδοσιακό punk σκελετό με όργανα όπως πιάνο, φλογέρα, φλάουτο, γκάιντα, ακορντεόν, μαντολίνο και φυσαρμόνικα, δημιούργησαν ένα ακαταμάχητο μίγμα που τους έφερε στην κορυφή.

Τα «Rose Tattoo», «I'm Shipping Back to Boston» και «Johnny I Hardly Knew Ya» είναι μόνο μερικά μόνο από τα δεκάδες τραγούδια τους, που προκαλούν ντελίριο σε κάθε τους σόου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία.