Την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, οι Judas Priest έδωσαν μια συναυλία στο Παρίσι, επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη στο κοινό τους. 

Για πρώτη φορά, μετά από 40 χρόνια και συγκεκριμένα από το Νοέμβριο του 1978, το συγκρότημα έπαιξε ζωντανά σε συναυλία το «Killing Machine» από το ομώνυμο άλμπουμ εκείνης της χρονιάς και δεύτερο δίσκο του γκρουπ. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι το όνομα του άλμπουμ άλλαξε σε «Hell Bent for Leather» όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική.

Για να μην απορείτε πάντως, οι Judas Priest τελευταία έχουν την τάση να ανασύρουν κομμάτια από τους πρώτους δίσκους τους, φτιάχοντας το set list των συναυλιών τους. Όπως το «Saints in Hell» τραγούδι από το «Strained Class» του 1978 που δεν έλειπε σχεδόν από καμία συναυλία της περιοδείας που πραγματοποίησαν πέρσι στην Αμερική.

Να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου, 18ου στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «Firepower». Μάλιστα ο δίσκος βρίσκεται στη θέση Νο 3 της λίστας με τα 20 καλύτερα metal άλμπουμ της χρονιάς του περιοδικού Rolling Stone.