Μετά από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου, οι Rolling Stones ξεκινούν την πρώτη τους περιοδεία σε στάδια των ΗΠΑ.

Πέρα όμως από αυτήν την είδηση, ο Κιθ Ρίτσαρντς αποκάλυψε στο Rolling Stone ότι πριν βγουν στον δρόμο η θρυλική μπάντα θα μπει για καμιά εβδομάδα στο στούντιο, για να συνεχίσει να δουλεύει το πρώτο της άλμπουμ με καινούργια τραγούδια. 

Κάπως έτσι ανακουφίστηκαν οι φίλοι του συγκροτήματος που πέρυσι ανησύχησαν από τους υπαινιγμούς του κιθαρίστα Ρον Γουντ ότι είχαν βαλτώσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του καινούργιου άλμπουμ.

«Ο Μικ κι ο Κιθ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι τα τραγούδια θα ήταν πράγματι καλά, άρα κατά μία έννοια κάναμε ένα βήμα πίσω», είχε πει τότε ο Γουντ. Περίπου την ίδια περίοδο, ο Ρίτσαρντς είχε πει ότι δεν ήξερε πότε θα ξαναμπούν στο στούντιο. 

Από ό,τι φαίνεται, στις διακοπές, ο Κιθ Ρίτσαρντς ανασκουμπώθηκε και δούλεψε το υλικό. «Είναι πολύ βαρετό αυτό, μοιάζει λίγο με ξυλουργείο» είπε, γελώντας και δήλωσε ότι είναι η «καλύτερη χρονική στιγμή» πριν την τουρνέ συναυλιών.