Μία μέρα αφού άνοιξαν εντυπωσιακά την 91η απονομή των Όσκαρ και είδαν το «Bohemian Rhapsody» να κερδίζει 4 βραβεία, οι Queen ανακοίνωσαν ότι στις 29 Απριλίου θα προβληθεί από το ABC το ντοκιμαντέρ «The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Stoty».

Το θρυλικό συγκρότημα γνώρισε τον Άνταμ Λάμπερτ το 2009, όταν εκείνος διαγωνιζόταν στο «American Idol», και από το 2011 δίνουν συναυλίες μαζί. Το ντοκιμαντέρ θα καλύψει όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους, με σπάνιο υλικό από τις περιοδείες τους και συνεντεύξεις με τα μέλη των Queen Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ και Άνταμ Λάμπερτ, αλλά και τον πρωταγωνιστή του «Bohemian Rhapsody» Ράμι Μάλεκ, τον ντράμερ των Foo Fighters Τέιλορ Χόκινς και τον κριτή του «American Idol» Σάιμον Κάουελ.

Το καλοκαίρι οι Queen και ο Άνταμ Λάμπερτ θα περιοδεύσουν στις ΗΠΑ με τη Rhapsody Tour – όσο έχει... γάλα η αγελάδα, θα την αρμέγουν (και καλά κάνουν). Πάντως εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αντί για τον Λάμπερτ θα έπρεπε να είχαν προσλάβει εξαρχής το «φαινόμενο» Μαρκ Μαρτέλ.