Από την τελευταία έκδοση των μουσικών Mean Tweets της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!», όπου γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα διαβάζουν διάφορες βρισιές που έχουν γραφτεί για εκείνους στο Twitter, ξεχωρίζουμε πολλά highlights.

Οι Imagine Dragons για παράδειγμα, διαβάζουν: «Προσπαθώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο: οι Maroon 5, ο Hitler ή οι Imagine Dragons». Η Halsey διαβάζει ότι «ακούγεται σαν κατσίκα που την πηδ.... από τον κ...», η Dua Lipa ότι το όνομά της ακούγεται σαν κακή πεολειχία, η Μάιλι Σάιρους ότι είναι «μια βρωμιάρα πειρατίνα πόρνη», οι Korn ότι είναι «χειρότεροι από τους Nickelback».

Κανείς όμως δεν αντιμετωπίζει τις επιθέσεις αυτές με τη χάρη των ίδιων των Nickelback, που διαβάζουν «προτιμώ να μαχαιρωθώ στο περίνεο (σ.σ. η περιοχή ανάμεσα στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό, σε περίπτωση που πάτε να το googlάρετε) από το να ακούσω άλλο τραγούδι των Nickelback». Όχι μόνο δεν πτοούνται, αλλά έχουν έτοιμη απάντηση: «Έχει πλάκα που το λες, γιατί έτσι ακριβώς γράφουμε τα τραγούδια μας». Χτυπήστε κι άλλο, λοιπόν, θα το αντέξουν!