Σε ποιο ρόλο του «Game of Thrones» θα φανταζόσασταν τον Πάνο Μουζουράκη; Εμείς του θέσαμε την ερώτηση όταν τον συναντήσαμε στις πρόβες του στο Anodos Live Stage και ιδού η απάντηση που μας έδωσε!

«Ποιο ρόλο θα έπαιζα στο Game of Thrones...» (ακολουθεί περισυλλογή δευτερολέπτων): «από αυτούς που ήδη υπάρχουν; Να μην ανακαλύψουμε έναν καινούριο;» και αλλάζοντας αμέσως γνώμη έρχεται και η ενθουσιώδης απάντηση: «Α! Θα μπορούσα να ήμουν αυτός με τα χίλια, με τα ένα εκατομμύριο πρόσωπα, ξέρεις αυτός που έχει εκπαιδεύσει την Άρια Σταρκ!» (όχι δεν ξέρω, καθότι δεν το παρακολουθώ, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα)...

Έχοντας επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, μετά την παραμονή του στην Αμερική, ο Πάνος Μουζουράκης εκτός από το «Voice», μόλις ξεκίνησε τις εμφανίσεις του και στο Anodos Live Stage. Λίγο πριν την πρεμιέρα του, η κάμερα του Reader.gr τρύπωσε στις πρόβες και σας δίνει μια μικρή γεύση για όσα διαδραματίζονται επί σκηνής κάθε Παρασκευή βράδυ.

«Έχουν έρθει τόσο ωραία τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι σωστά ή αν απλά μου δίνει δώρα ο Θεός και το σύμπαν επειδή πρόκειται να κάνω κάτι σωστά ή επειδή θα δοκιμαστώ στη συνέχεια, για να δω πόσο αντάξιος θα είμαι αυτών των δώρων. Ξέρω ότι θα έρθουν ωραία πράγματα και ακόμα πιο ωραία, όπως ότι θα έρθουν και δύσκολα. Το θέμα είναι να έχεις πολλά εφόδια αγάπης μέσα σου για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αυτά τα πράγματα με σύνεση, κατανόηση και πάρα πολλή αγάπη».

Εκτός από την αναζήτηση μια διεθνούς καριέρας στη «Μέκκα του κινηματογράφου» και τη συμμετοχή του στο σίκουελ του «Mamma Mia!», ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης μάς αποκαλύπτει πόσες ακόμα οντισιόν έκανε στην Αμερική, αν πιστεύει ότι θα νικήσει το φετινό «The Voice», αλλά και για το αν θα επιστρέψει ξανά στις Η.Π.Α. μετά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Ελλάδα. 

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο νέο τραγούδι που αφιέρωσε τον πατέρα του, τον οποίο έχασε τον περασμένο Μάρτιο. 

«Έχουμε στο πρόγραμμα κάποια καινούρια τραγούδια τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Για παράδειγμα υπάρχει μια εκδοχή του τραγουδιού που έγραψα για τον μπαμπά μου τον οποίο έχασα τον Μάρτιο και έβγαλα πρώτα την αγγλική του εκδοχή, αν αρχικά το έγραψα στα ελληνικά. Το αισθάνθηκα ως ένα αποχαιρεστήριο δώρο στον μπαμπά μου και από τη στιγμή που πήγαινα και Αμερική μού βγήκε πολύ ωραία ο αγγλικός στίχος ώστε να υπάρχει μια αποστασιοποίηση, γιατί αν αυτό το τραγούδι δεν ενθουσίαζε και τόσο, θα το έπαιρνα και πιο προσωπικά. Στο μαγαζί το παίζουμε στην ελληνική εκδοχή του. Θα κυκλοφορήσει όταν θα είμαι ικανοποιημένος με το βιντεοκλίπ το οποίο φτιάχνει ο Κώστας Καρύδας. Περιτριγυρίζομαι από άτομα με πάρα πολλή όρεξη και ταλέτο και νιώθω πολύ ευλογημένος. Είναι πολύ περίεργο μετά από 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά να πηγαίνω σε πρόβα και να το χαίρομαι. Βλέπεις, χαίρομαι και ζω για να είμαι δημιουργικός, να γράφω και να παρουσιάζω καινούρια πράγματα. Να έρχεται εδώ ο κόσμος και να μπορώ να μεταδώσω τη χαρά μου, τη σκέψη μου, την ιδέα μου αλλά και τη βλακεία μου. και να βλέπω τον άλλο να συγκινείται μαζί μου ή να γελάει μαζί μου, να γελάει ακόμα και με εμένα. Το χαίρομαι πάρα πολύ, ειδικά τα στοιχεία του αυτοσαρκασμού που μπορείς να τσαλακώσεις τον εαυτό σου για χάρη του ανθρώπου που ήρθε να σε τιμήσει».