Το YouTube αποκάλυψε τα κορυφαία βίντεο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κόσμου. 

Τα τραγούδια αποτελούν σίγουρα μερικούς από τους πιο ρομαντικούς ήχους όλων των εποχών, όπως επίσης και κάποιες από τις πιο γνωστές μπαλάντες... χωρισμού. 

Κατά την Εθνική Ομοσπονδία Εμπορίου (National Retail Federation), το καταναλωτικό κοινό αναμένεται να ξοδέψει φέτος έως 19.6 δισ. εκατομμύρια δολάρια, ποσό που σημειώνει αύξηση έναντι του περσινού των 18.2 εκατ. δολαρίων. Από αυτά τα χρήματα και η μουσική βιομηχανία έχει το δικό της κομμάτι στην πίτα, καθώς εκτός από σοκολάτες και λουλούδια, οι ύμνοι της αγάπης εκτοξεύονται στο YouTube ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το I’ll Make Love To You των Boyz II Men που το 2018 είδε τις θεάσεις του στις 14 Φεβρουαρίου να αυξάνονται κατά 93.83% και τα Because You Loved Me της Σελίν Ντιόν κατά 76.41%, Can You Feel The Love Tonight του Έλτον Τζον κατά 72.38% και You’re Still The One της Σανάια Τουέιν κατά 66.31%

Αντίστοιχη άνοδο, σημείωσαν τα Just the Way You Are του Μπρούνο Μαρς κατά 57.37%, Signed, Sealed, Delivered (I'm Yours) του Στίβι Γουόντερ κατά 51.26%, Right Here Waiting του Ρίτσαρντ Μαρξ κατά 44.85% και I Will Always Love You της Γουίτνεϊ Χιούστον κατά 43.66%. 

Χαμηλότερα στην ίδια λίστα συναντάμε τους Savage Garden με το Truly Madly Deeply (38.68%), Ενρίκε Ιγκλέσιας με το Hero (32.14%), Έλβις Πρίσλεϊ με το Can’t Help Falling In Love (31.12%), Usher με το Nice & Slow (30.44%), Μπράιαν Άνταμς  με το (Everything I Do) I Do It For You” (30.21%), K-Ci & JoJo με το All My Life (29.04%) και Τζον Λέτζεντ με το All of Me (23.57%). 

Στις μπαλάντες χωρισμού που οι χρήστες αναζητούν με τη λέξη χωρισμός (breakup) ηγείται η Μπιγιόνσε με το Irreplaceable, ενώ ακολουθούν κατά πόδας οι Ριάνα με το Take A Bow, Σαμ Σμιθ με τα Too Good At Goodbyes και A Great Big World και Κριστίνα Αγκιλέρα με το Say Something.