Είναι ένα από τα ομορφότερα κορίτσια της μικρής οθόνης, κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει, κάθε της ανάρτηση στο Instagram γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν χρειάζεται συστάσεις, ενώ σήμερα επιστρέφει με την εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN.

Με αφορμή την πρεμιέρα του ψυχαγωγικού της μαγκαζίνο, θυμηθήκαμε μερικές από τις πιο hot φωτογραφίες της στο Instagram που άφησαν τους followers της με το στόμα ανοιχτό. Το κορμί της και το στυλ της, άλλωστε, είναι αρκετά να εντυπωσιάσουν τους πάντες.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωης μου !!!🙏🏻 «Γεματο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζησαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας ,όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Οσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας ,πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά...» Και τι?Τωρα τελείωσε ? #not #neverending Αλλά...καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος...🙏🏻 Λοιπόν ,ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας? #helloseptember

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on