Υπήρξε ένα από τα πιο σέξι και καυτά κορίτσια της εγχώριας σόουμπιζ. Οι φωτογραφίσεις της στα αντρικά περιοδικά έχουν αφήσει εποχή, όπως άλλωστε και οι εμφανίσεις της σε events και στις νυχτερινές πίστες. Η Σάσα Μπάστα μπορεί να έχει κλείσει την πόρτα του παρελθόντος, όμως το σεξαπίλ της δεν μπορεί να χαθεί.

Παρά το ότι έχει κάνει τη δική της οικογένεια και έχει αποκτήσει και παιδί, η ξανθιά καλλονή λείπει στον αντρικό πληθυσμό για όλους τους παραπάνω λόγους. Βέβαια, που και που, ποστάρει ενσταντανέ της στο Instagram για να κρατά σε εγρήγορση τους followers της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎀🎀🎀 GIVEAWAY !!! 🎀🎀🎀 ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ @charms.gr ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 😊... ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 100% ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ 90€ ΓΝΩΣΤΩΝ BRANDS ΤΥΠΟΥ ROLEX& CARTIER, ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ !! 1)like στην φωτογραφία 2)follow @sasa_basta_ & @charms.gr 3)tag 3 ή περισσότερους φίλους σου & Κάνε κ ένα comment Ο/Η ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/10 ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ @charms.gr GOOD LUCK 🥰✨🛍🎁

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_) on