Πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της, χωρίς να σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα και stories στο Instagram. Με αυτό τον τρόπο η Ντορέττα Παπαδημητρίου απέδειξε και πάλι ότι είναι ακομπλεξάριστη, απενεχοποιημένη από κάθε αριθμό και, φυσικά, κούκλα.

Άλλωστε, οι φωτογραφίες της στα social media αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για τα παραπάνω. Με θεϊκό κορμί και εκπληκτικές αναλογίες μπορεί και ταρακουνά τους followers της, δείχνοντας μάλιστα ότι μπροστά της ακόμη και οι 20άρες δεν «πιάνουν» μία!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πόσο χαίρομαι όταν σας δίνω ΔΩΡΑ!! Κι αυτή τη φορά, σας έχω ΤΟ δώρο, αξίας 1.300€!! 2 άτομα, 2 διανυκτερεύσεις, 6-8 Σεπτεμβρίου, με πρωινό στο νέο πεντάστερο διαμάντι της Σαντορίνης, το @ommasantorini στο Ημεροβίγλι! Σε μια από τις premium σουίτες του με plunge pool! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι: •Like στη φωτό •Follow @ommasantorini & @doretta3123 •Comment & tag δύο φίλους Τόσο απλά! Θα κάνω την κλήρωση στις 19 του μήνα και.....ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!❤❤❤🌟🌟🌟 #giveaway #supercontest #santorini #sunsets #toafentikotrellathike #goodluck #ommasantorini

A post shared by Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official) on