Είναι από τις γυναίκες που έχουν αναγάγει τη γυμναστική και την άσκηση σε επιστήμη, ξεχωρίζοντας για τον τρόπο ζωής της όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία κατηγορία από μόνη της, με το κορμί της να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί.

Γυμνασμένη, με κοιλιακούς που κόβουν την ανάσα και γράμμωση που σπάνια συναντάς, η fitness & wellness expert διαθέτει όλο το ζηλευτό πακέτο το οποίο αναδεικνύει με μαγιό, κορμάκια, κολάν. Πάντως, στην περίπτωσή της ισχύει η λαϊκή ρήση «τα αγαθά κόποις κτώνται», καθώς ρίχνει πολύ ιδρώτα και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ξεκινάς γυμναστική και εγκαταλείπεις; Οι λόγοι ποικίλλουν.. Μπορεί απλά να μη σου αρέσει η γυμναστική, να βαριέσαι ή να μην προλαβαίνεις. Μπορεί να μην έχεις την απαραίτητη αποφασιστικότητα και πειθαρχία, ίσως πάλι να μην έχεις δοκιμάσεις την κατάλληλη μορφή άσκησης ή να μην ακολουθείς σωστά το πρόγραμμά σου ή τέλος, μπορεί απλά να ξεκινάς γυμναστική για λάθος λόγους γι’ αυτό και δεν καταφέρνεις να φτάσεις ως το τέρμα. Αυτά που χρειάζονται είναι: ✔️ Υπομονή και επιμονή ✔️ Όχι στις υπερβολές ✔️ Βρες το σωστό πρόγραμμα ✔️ Θέσε ρεαλιστικούς στόχους ✔️ Γυμνάσου για τους «σωστούς» λόγους ✔️ Σημείωνε την πρόοδό σου Εσείς τι πιστεύετε; Θα ήθελα πολύ να μάθω την γνώμη σας.. @fitlab.services @total_body_reset #totalbodyresetsystem #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitlabbyelenipetroulaki

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on