Εδώ και καιρό, λόγω του ότι έχει βρει νέο έρωτα και δηλώνει full in love, προσέχει πολύ τις αναρτήσεις της και προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες. Ωστόσο, ο καλός εαυτός της Ιωάννας Τούνη επέστρεψε κι έτσι πόζαρε πιο σέξι από ποτέ.

Φορώντας μαύρα εσώρουχα, θέλησε να πείσει τους φανατικούς της θαυμαστές να κάνουν σπα όπως και η ίδια. Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα και σίγουρα απογειώνει τη φαντασία των αρσενικών που είχαν να δουν καιρό την Ιωάννα να φωτογραφίζεται έτσι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GIVEAWAY 10 WINNERS 💣🔥🔥 Τι σας έχω ετοιμάσει πάλι κορίτσια?! Δέκα από εσάς, θα κάνουν δικό τους το πιο #hot σετ εσωρούχων & το μαύρο σατέν ρομπάκι μου!!! Για να είσαι και εσύ μια από τις 10 νικήτριες απλά ακολούθησε την @comfort.com.gr & κάνε τάγκ σε σχόλια όσες φίλες/φίλους θέλεις! Κάθε σχόλιο είναι και μια ξεχωριστή συμμετοχή, οπότε κάνε όσα περισσότερα comments και διαφορετικά άτομα μπορείς!!! Εννοείται πως μπορούν να πάρουν μέρος και άντρες & να κάνουν ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο δωράκι στη κοπέλα/κολλητή τους! Για πάμεεεεεε Until 23/12 #goodluck

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on