Δεν χρειάζεται να πεις πολλά γι’ αυτή τη γυναίκα, παρά μόνο το ότι ξυπνά πόθους και απογειώνει τη φαντασία των ανδρών. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που είναι ξανά ερωτευμένη με τον γοητευτικό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, περνά τις ωραιότερες γιορτές της ζωής της!

Η εκρηκτική καλλονή πηγαινοέρχεται στη συμπρωτεύουσα και μαζί περνούν πολύ χρόνο, ενώ οι αναρτήσεις της στα social media μιλούν από μόνες τους. Πρόσφατα, πόζαρε ως εκρηκτική Αγιο-βασιλίτσα σαρώνοντας σε likes και σχόλια... και όχι άδικα καθώς η ανανέωση και ο έρωτας της πάει πολύ.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎁 Giveaway 🎁 It’s Christmas time! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό της @bodytalk_bdtk και κέρδισε το Χριστουγεννιάτικο σου δώρο, τη ζακέτα που φοράω και εγώ σε κόκκινο χρώμα , ιδανική για την πιο ωραία εποχή του χρόνου ❤️ Όροι συμμετοχής‼️: 1. Like στην φωτογραφία 2. Follow @bodytalk_bdtk και @eirini_papadopoulou 3. Κάνε tag 2 κολλητές σου /κολλητούς σου Η κλήρωση για το διαγωνισμό θα γίνει 27-12 για αυτό μείνετε συντονισμένοι. Καλά χριστουγενναααα ❤️ #Bdtk #bodytalk #trainforpleasure #atheisurewear

A post shared by eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) on