Ημέρα των ερωτευμένων η αυριανή και αρκετοί σκέφτεστε δώρα, ρομαντικές εξόδους, αγάπες και λουλούδια. Αν βέβαια τα σχέδιά σας περιλαμβάνουν και λίγη διασκέδαση για... ενηλίκους τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι και φέτος το Pornhub θα βάλει... ένα χεράκι βοηθείας, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Το δημοφιλές σάιτ ερωτικών βίντεο λοιπόν για ολόκληρη την αυριανή μέρα σάς δίνει δωρεάν πρόσβαση στο Premium πακέτο. Το δώρο αν θέλετε βέβαια μπορείτε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας και την προσωπική σας διασκέδαση ή να το στείλετε στο ταίρι σας και μάλιστα με προσωποποιημένο μήνυμα και μπόνους μια λίστα με πορνοστάρ της αρεσκείας του.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honestly, I can't decide who is cuter @darealginavalentina or her adorable perverted teddy bear. Enjoy free Pornhub Premium all Valentine’s day 😍 #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Ο αντιπρόεδρος του Pornhub Κόρεϊ Πράις, δηλώνει για την φετινή προσφορά «Θέλουμε να τους φτιάξουμε τη διάθεση. Αυτό κάνουμε για 120 εκατ. επισκέπτες κάθε μέρα. Τί μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση περισσότερο από το Pornhυb; Είτε περνάς την μέρα με κάποιον άλλον, είτε είσαι μόνος, σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας προκειμένου να νιώσεις την... αγάπη της ημέρας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αντίστοιχη ενέργεια του Pornhυb πέρσι είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι επέλεξαν να τιμήσουν το δώρο του ερωτικού σάιτ.