Είναι από τις γυναίκες που έχουν αναγάγει τη γυμναστική και την άσκηση σε επιστήμη, ξεχωρίζοντας για τον τρόπο ζωής της όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία κατηγορία από μόνη της, με το κορμί της να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί.

Γυμνασμένη, με κοιλιακούς που κόβουν την ανάσα και γράμμωση που σπάνια συναντάς, η fitness & wellness expert διαθέτει όλο το ζηλευτό πακέτο το οποίο αναδεικνύει με μαγιό, κορμάκια, κολάν. Πάντως, στην περίπτωσή της ισχύει η λαϊκή ρήση «τα αγαθά κόποις κτώνται», καθώς ρίχνει πολύ ιδρώτα και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για να Είμαστε υγιείς και να προστατεύουμε τον οργανισμό μας ενάντια των ιώσεων Πρέπει να: 1)Προσέχουμε την διατροφή μας . 2)Αθλούμαστε καθημερινά 3)Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής... και να έχουμε καλή ψυχολογία!!! Βασικό μας μέλημα είναι... Να φροντίζουμε τον εαυτό μας όπως επίσης και τις ευπαθείς ομάδες: - Ηλικιωμένους - Ανθρώπους με ευαισθησίες στο αναπνευστικό σύστημα - Ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις όπως Καρδιοπαθείς και Διαβητικούς Η φροντίδα του εαυτού μας αντικατοπτρίζει την στάση ζωής μας που λέει: Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για την καθοδήγηση της ζωής μου. Είμαι υπεύθυνος για τη φροντίδα της σωματικής, πνευματικής, και συναισθηματικής έυημεριας μου... @total_body_reset @fitlab.services #stopcellulite #totalbodyresetsystem #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab #resetyourself #resetyourbody @mariachatziioanidou_march

A post shared by Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) on