Οι ημέρες καραντίνας δεν έχουν τελειώσει ακόμη κι έτσι η Χριστίνα Μπόμπα έχει ανακαλύψει νέα πράγματα που μπορεί να κάνει στο σπίτι. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φόρεσε, πριν από λίγες μέρες, το λεοπάρ μπικίνι της κι έκανε ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι της, δημοσιεύοντας και το αντίστοιχο στιγμιότυπο στα social media.

«Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες... όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις! Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας», έγραψε στη λεζάντα.

Το παραπάνω στάθηκε μία καλή αφορμή για να θυμηθούμε μερικά από τα ωραιότερα στιγμιότυπά της. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες... όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις! Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρα! Bikini by @yamamayofficial #Yamamay #GIVEMETHESUN #Spring20

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on