Το καλοκαίρι φαίνεται ότι έκανε νωρίτερα, από το συνηθισμένο, την εμφάνισή του και η Ιωάννα Τούνη δεν έχασε ευκαιρία. Συνδυάζοντας διασκέδαση και δουλειά, η περσόνα φόρεσε τα μαγιό της εταιρείας της και φωτογραφήθηκε πιο σέξι από ποτέ.

Ποζάροντας με το αποκαλυπτικό ολόσωμό της, ξαπλωμένη στην άμμο, άφησε τα αρσενικά με το στόμα ανοιχτό και έδωσε έναν ακόμη λόγο να πίνουν νερό στο όνομά της. Ειδικά, το τελευταίο διάστημα, που δημοσιεύματα την θέλουν να περνά κρίση με τον σύντροφό της, οι θαυμαστές της σπεύδουν να την αποθεώσουν και να κερδίσουν ένα βλέμμα της.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτή είναι μια φωτογραφία #backstage από την τελευταία μου φωτογράφιση για τα μαγιό της εταιρίας μου & αυτό που κάνει το δέρμα μου να «λάμπει δίχως αύριο», είναι η καινούρια σειρά Prime από τα ελληνικά καλλυντικά @daloncosmetics ✨ Εγώ έχω διαλέξει τα “Glow me” που περιλαμβάνουν body milk, dry oil με extra glitter και body spray με τρομερόοοοο άρωμα καρύδα & βανίλια. Y.Γ: Τα προϊόντα Dalon Cosmetics θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σε επιλεγμένα supermarkets.

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on