Ξεκινώντας το νέο έτος, αποφάσισε να ενημερώσει τους 22,6 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι κάνει διακοπές σε ένα θέρετρο του Μεξικού μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Μάλιστα, τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη. 

Παρότι η ίδια παραδέχτηκε ότι εισέπραξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εγγραφή της στην πλατφόρμα, πρόσθεσε ότι ένα μεγάλο ποσό έχει ήδη διατεθεί για καλό σκοπό.

Η πρώην πορνοστάρ έγραψε «Μπαίνοντας στο 2021 και στο εμβόλιο» και στη συνέχεια μια εγκάρδια ευχαριστήρια σημείωση. Εκεί, αποκάλυψε ότι έχει δωρίσει πάνω από 160.000 δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις της επιλογής της. Επίσης, πρόσθεσε ότι η πλατφόρμα τη βοήθησε να αναπτυχθεί ως άτομο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

Το περασμένο καλοκαίρι, η Μία Καλίφα έκανε το «κομμάτι» της για τους επιζώντες της έκρηξης της Βηρυτού, επιλέγοντας να δημοπρατήσει τα περίφημα γυαλιά της.

Η ίδια δήλωσε ότι έλαβε 100.000 δολάρια: «Προσπαθώ απλώς να γίνω δημιουργική. Υπάρχουν πάντα περισσότερα που μπορούν να γίνουν και αυτό ήταν ένας τρόπος να συγκεντρωθούν κεφάλαια και να διασφαλιστεί ότι η συζήτηση και η προσοχή δεν ξεφεύγουν από αυτή την κρίση.»