Εδώ και λίγες ώρες, το φως της δημοσιότητας είδαν τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι, «Survivor». 

Ντέμη Τσαγανού, Αφροδίτη Σκαφίδα, Νάντια Μαυρουδέα, Ρία Κολοβού, Ιουλιέτα Κίτρινου και Δήμητρα Βαμβακούση είναι οι γυναίκες συμμετέχουσες, ενώ το team συμπληρώνουν οι Σπύρος Γουρδούπης, Νίκος Κοσμάς, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Μαργαρίτης, Κυριάκος Πελεκάνος και Τόνι Σταυράτης. 

Οι δώδεκα Έλληνες παίκτες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, τις επόμενες ημέρες, καθώς τo Σάββατο 2 Φεβρουαρίου έχει προγραμματισθεί η επίσημη πρεμιέρα με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. 


Η Ρία Κολοβού είναι μία από τους δώδεκα παίκτες του ριάλιτι.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση, αν και οι πληροφορίες επιβεβαίωναν την εν λόγω εξέλιξη, είναι ότι τα κριτήρια επιλογής των παικτών από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, και την ομάδα του αποδεικνύονται ότι είναι αθλητικά και μόνο. Κανείς από την ομάδα δεν είναι επώνυμος και εκπρόσωπος της εγχώριας σόουμπιζ, αντίθετα γυναίκες και άντρες ασχολούνται με αθλήματα και τα σωματικά τους προσόντα προδίδουν ότι οι μάχες στο στίβο μάχης με τους Τούρκους αντιπάλους τους θα είναι μεγάλες. 


Τα ξίφη του με τους Τούρκους αντιπάλους θα διασταυρώσει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. 

Άλλωστε, αυτός ήταν ο στόχος από την πρώτη στιγμή. Σε αυτόν τον τρίτο κύκλο, ο παραγωγός θεωρεί ότι το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στα δύσκολα αγωνίσματα που θα υπάρχουν και στη δυναμικότητα των παικτών, όχι στην αναγνωρισιμότητα που θα μπορούσαν να έχουν, όπως συνέβαινε τις περασμένες χρονιές. Το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθεί με τα ποσοστά τηλεθέασης, αν ο Ιλιτζαλί είχε και πάλι δίκιο!