Αν πάντοτε ήθελες να αποκτήσεις μία μπούκλα από τα μαλλιά της Μέριλιν Μονρόε, αυτή ίσως είναι η τυχερή σου μέρα. Η εταιρεία Moments In Time που εμπορεύεται σπάνια αντικείμενα πουλάει τις τρίχες της ξανθιάς σεξοβόμβας έναντι 16.500 δολαρίων. 

Τί αγοράζει κανείς με αυτά τα χρήματα; Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Moments In Time, Γκάρι Ζίμετ παίρνει 35 τρίχες που βρίσκονται σε ένα κουτί συνοδευόμενο από ένα χαρτί από τον κομμωτή της Κένεθ Μπατέλ, στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία 14 Ιουνίου του 1959.

Σύμφωνα με τον Ζίμετ: «Το κουτί περιέχει 2 ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια από γυαλί, ένα με την τούφα της Μέριλιν, ενώ το άλλο δείχνει μία εντυπωσιακή της φωτογραφία τοποθετημένη στο γυαλί. O Μπατέλ ήταν ο κομμωτής της Μέριλιν για το διάστημα 1958-62 και λέγεται ότι είχε αρκετά τέτοια δείγματα που τα είχε φτιάξει ως δώρα για τους φίλους του».

Το όνομα του Ζϊμετ εντωμεταξύ, κρύβεται και πίσω από την πώληση των αυτοκινήτων μέσα στα οποία δολοφονήθηκαν οι ράπερς Tupac και Biggie, ενώ επίσης στην παρούσα φάση πουλάει και ένα αντίγραφο της Λίστας του Σίντλερ που φαίνεται να προμηθεύτηκε από τον λογιστή του Όσκαρ Σίντλερ. 

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που... τρίχες γίνονται αντικείμενο προς πώληση. Πίσω στο 2016, τα μαλλιά του Τζάστιν Μπίμπερ «κυκλοφορούσαν στην αγορά» με τιμή 46.000 δολάρια.