Έμοιαζαν να έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον απόλυτο έρωτα, το άλλο τους μισό. Κοινές εμφανίσεις, συνεντεύξεις που μαρτυρούσαν πολλά, έδειχναν ότι οι σχέσεις τους θα απασχολούσαν για καιρό ακόμη. Όμως, το 2019 φαίνεται ότι έφερε προβλήματα και… χωρισμούς, που δεν πέρασαν απαρατήρητοι στο μικρόκοσμο της σόουμπιζ. 

Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους, ξαφνιάζοντας όσους τους γνώριζαν. Το ζευγάρι μοιραζόταν την ίδια στέγη, ενώ για πρώτη φορά τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής δεν κρύβονταν από τους φωτογράφους και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει, ακόμη, ανοιχτά για το θέμα, πληροφορίες τους θέλουν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους οριστικά. 

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι χαμογελαστός, περνάω μια χαρά, είμαι μια χαρά…Μόνος δεν είμαι ποτέ, έχω τη Μόλυ (σ.σ το σκυλί του). Είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Οι γυναίκες πηγαίνουν, έρχονται στη ζωή σου», δήλωσε πρόσφατα ο Γιώργος Μαυρίδης επιβεβαιώνοντας με έμμεσο τρόπο το χωρισμό του από τη Νικολέττα Ράλλη. Ο tattoo artist και η παρουσιάστρια ήταν μαζί από το καλοκαίρι και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της σχέσης τους. 

Σαν βόμβα στη σόουμπιζ έσκασε και η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου από τον Νάσο Αναστασόπουλο. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Ευτυχείτε», πλέον, δηλώνει ελεύθερη και ωραία, κι ας έδειχνε full in love με τον αγαπημένο της. Και μπορεί πριν από μερικές μέρες να έκανε ξανά follow στο Instagram τον πρώην σύντροφό της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης αφού η ίδια η Κατερίνα αποκάλυψε on air ότι «της τελείωσε».