Ήταν η χρυσή δεκαετία που ξεκινούσαν την καριέρα τους και δεν μπορούσαν να φανταστούν το τι θα ακολουθήσει! Εγχώριοι αστέρες της μικρής οθόνης, στις αρχές της πορείας τους, στα 90’ς, συμμετείχαν σε διαφημίσεις που άφησαν εποχή και μέχρι σήμερα τους θυμίζουν πώς ήταν στα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές της γενιάς τους, δήλωνε μακαρονάς πρωταγωνιστώντας σε σποτ της εταιρίας ζυμαρικών Melissa.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Κατερίνα Λέχου έπαιζε στη διαφήμιση απορρυπαντικού για τα πιάτα, εκείνη όμως παραμένει το ίδιο όμορφη και χαριτωμένη.

Δύο πρώην συνεργάτες και πάλαι πότε κολλητοί φίλοι, ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης έχουν κάνει από κοινού διαφήμιση. Με την τρέλα που τους ακολουθεί, «λάνσαραν» το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα των παιδιών με μεγάλη επιτυχία.

Όταν συμμετείχε, πριν από 30 σχεδόν χρόνια, σε διαφήμιση για σαμπουάν, κανείς δεν φανταζόταν ότι η γλυκιά και μελαχρινή –τότε- κοπέλα θα γινόταν η βασίλισσα της μικρής οθόνης. Κι όμως, η Ελένη Μενεγάκη τα κατάφερε περίφημα!

«Μα καλά! Πώς την είδατε;» ήταν η χαρακτηριστική φράση διαφήμισης για σοκοφρέτες, στην οποία πρωταγωνιστούσε η εκρηκτική Βίκυ Καγιά. Λαμπερή και εντυπωσιακή, έτρωγε με περίσσια χάρη το προϊόν γνωστής εταιρίας προκαλώντας «φρενίτιδα» στους άντρες.