Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της Mel B ότι έχει κάνει σεξ στο παρελθόν με την Τζέρι πρώην Χάλιγουελ νυν Χόρνερ και την διάψευση του ισχυρισμού από τη δεύτερη, τα κορίτσια εθεάθησαν μαζί.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who’s here!!! #spiceworld #newenergy

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Πιο συγκεκριμένα, η Έμα Μπάντον πόσταρε ένα βίντεο με τις υπόλοιπες τρεις (γιατί ως γνωστόν στην επανένωσή τους δε συμμετέχει η Βικτόρια Μπέκαμ) να κάνουν πρόβες στο Λος Άντζελες. 

Βέβαια, στα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στα σόσιαλ μίντια, η Τζέρι και η Mel B δε συνυπάρχουν, είναι ολοφάνερο ότι απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί. 

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Έμα Μπάντον, η Mel B χρειάστηκε να μείνει στο Λος Άντζελες έτσι κι αλλιώς για να είναι με τα παιδιά της, άρα η ίδια, η Mel C και η Τζέρι είχαν ξεκινήσει τις πρόβες όσο ήταν όλες μαζί στο Λονδίνο. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι τα κορίτσια κατάφεραν να διαψεύσουν τις φήμες ότι η επικείμενη περιοδεία τους μπορούσε να τιναχτεί στον αέρα εξαιτίας των αιρετικών δηλώσεων της Mel B, εκτός... Αν όλο αυτό ήταν ένα απλό, αλλά επιτυχημένο επικοινωνιακό τρικ.