Για τον εθισμό του στο αλκοόλ, τον οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει, μίλησε ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

«Ξεκινάει σιγά-σιγά – τουλάχιστον με μένα. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα – μια μπύρα από εδώ, μια μπύρα από εκεί, τελικά αυτές οι μπίρες ήταν αρκετές. Φυσικά, μετά πάμε και σε πιο βαρύ αλκοόλ, στο κρασί και στα βαριά αλκοολούχα. Και από ένα σημείο και μετά, καταλαβαίνεις, διαισθάνεσαι ότι χωρίς αυτό, η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί» είπε. 

«Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα αλκοολικός. Είναι πανεύκολο. Μπορείς να το βρεις και στο περίπτερο. Κανείς δεν κάνει ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά του, με πολύ μεγάλη ευκολία όμως μπορεί να πιει ένα ποτό – κι όχι μόνο ένα».

«Από 25 ετών υπήρχε αυτή η διαρκής χρήση αλκοόλ, άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Πέρασαν τα χρόνια όμως μέχρι να καταλάβω ότι είχα εθιστεί. Από μια ώρα της ημέρας και μετά ήταν μια συνεχής και διαρκής χρήση».

«Η γυναίκα μου, η Μαρία Παυλοπούλου είναι πρωτίστως ο άνθρωπος που με βοήθησε με σταθερότητα να ασχοληθώ με το ίδιο μου το πρόβλημα. Μου το έδειχνε με την ένταση και σκληρότητα και ταυτόχρονα με την αγάπη που υποδεικνύει το πραγματικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό σου». 

«Είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης. Όταν το πάρεις απόφαση δεν είναι δύσκολο. Το παν είναι να το πάρεις απόφαση. Πρέπει να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι μια πράξη αλαζονείας, ότι εμένα, επειδή είμαι καλλιτέχνης μου επιτρέπεται. [...] Τα καλύτερα μου τραγούδια τα έχω γράψει με καφέ» είπε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Αντεπίθεση Τσίπρα με «δώρα Πάσχα»

«MasterChef»: Ξεκινούν τα γυρίσματα του τελικού – Οι δύο φημολογούμενοι φιναλίστ

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» (pics)

Σαρώνει και στο... PornHub το «Avengers: Endgame» (pics)