Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1 αποκάλυψε ότι πολλοί γνωστοί σταρ ήταν ομοφοβικοί, ενώ είπε για τη Μαίρη Λίντα με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος, ότι ήταν πολύ σπάταλη.

Ο κ. Σαγιώρ θυμήθηκε το εξής περιστατικό με τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Είναι στο θέατρο Ακροπόλ η Ρένα Βλαχοπούλου βεντέτα, ο Γιάννης Φλερύ, η Σπεράντζα Βρανά… Στο καμαρίνι της Βλαχοπούλου έπαιζαν χαρτάκι στα ενδιάμεσα, η Ρένα, ο Φλερύ, η Ρένα Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα, κάπου εδώ στο Αιγάλεω εδώ στην Αθήνα έσφαξε τον γιο της γιατί ήταν αδερφή. Το συζητάγανε και λέει η Σπεράντζα “τραγικό ρε παιδί μου” και απαντάει η Βλαχοπούλου “καλά του έκανε. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο”!

Ήταν η βραδιά που τσακώθηκαν με το Φλερύ και της είπε «είσαι μια επαρχιώτισσα απαράδεκτη και είσαι και θεατρίνα»

«Έχεις απέναντί σου την κορώνα του χορού που είναι γκέι και λες αυτό;  Και η Βέμπο και η Βλαχοπούλου δεν ήθελαν να ακούσουν για γκέι, οι γκέι όμως τις κάναν αυτό που είναι» είπε ο κ. Σαγιώρ.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν πολύ φτωχή, τραγουδούσε όταν ήταν παιδί και της έδιναν φαγητό γιατί είχε 10 στόματα να ταίσει» είπε σε άλλο σημείο.

«Η Ρένα με βοήθησε αλλά όταν πήγαν να γίνω όνομα μου έκανε ζημιά» σημείωσε.

O Τάκης Σαγιώρ, είπε επίσης ότι δεν έχει πάει στο Γηροκομείο Αθηνών να δει τη Μαίρη Λίντα, με την οποία είχε πολύχρονο αρραβώνα.

«Δεν πηγαίνω να τη δω στο γηροκομείο. Την αγαπώ πάρα πολύ και ξέρω ότι και αυτή. Και εγώ και η κόρη της βλέπαμε τον τρόπο που ζει και προσπαθούσαμε να τη μαζέψουμε. Η Μαίρη δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν έκανε ναρκωτικά, ούτε τη μυρωδιά του καπνού δεν μπορούσε. Μόνο νερό έπινε».

«Ήταν όμως πολύ σπάταλη, της το έλεγε και η κόρη της και εγώ» ανέφερε.