Στα καλύτερα της βρίσκεται η Τζένιφερ Άνιστον, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες του περιοδικού Harper's Bazaar.

Η Άνιστον που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου, ποζάρει γυμνόστηθη και με καυτό μαύρο σορτς, μιλώντας για την καριέρα και τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρά τα 50 της χρόνια, η όμορφη, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός έχει ένα αξιοζήλευτο και καλλίγραμμο σώμα που κόβει την ανάσα.

Στη συνέντευξή της στο τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου, η Άνιστον εκτός από το κορμί της που βρίσκεται σε φόρμα, αποκαλύπτει επίσης ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της αλλά είναι ανοιχτή στο να βρει ξανά τον έρωτα.

Επίσης τονίζει ότι προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά και η τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί και όχι τα ραντεβού, καθώς όπως λέει όταν το ρομάντζο έρθει από μόνο του εκείνη θα το καλωσορίσει.

Μάλιστα για την τόπλες φωτογραφία της στην οποία καλύπτει το στήθος με τα χέρια της, η Άνιστον σημειώνει: «Το ένιωσα εντελώς φυσικό. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι όμορφα και πως το σημαντικό είναι να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα. Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία γύρω από αυτό».