Επίθεση από αγνώστους που κρατούσαν λάμπες αλογόνου και λοστούς, δέχθηκε χθες βράδυ η σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Τρανούλη. 

Η επίθεση σημειώθηκε στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές με τον Γιώργο Πατούλη.

Το περιστατικό έκανε γνωστό μέσω social media ο αδελφός της Αναστάσιος Τρανούλης ο οποίος δημοσίευσε και την φωτογραφία που τη δείχνει τραυματισμένη: «Αίσχος!!! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι! Ευτυχώς η Αθηνά φορούσε κράνος!Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας… Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα! Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω "για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί"!Αίσχος και πάλι αίσχος».

Παράλληλα, πριν λίγα λεπτά, η Αθηνά Τρανούλη έγραψε στη σελίδα της στο facebook: «Η κρίση έχει οδηγήσει την πόλη μας σε μία υποβάθμιση και παρακμή! Στον κόσμο έχει δημιουργηθεί ένα αίσθημα ανασφάλειας...»