Σε ένα αστείο του για τον Ντόναλντ Τραμπ και τον εμπορικό πόλεμο που ξεκίνησε με την Κίνα, ο Τζέιμς Κόρντεν του «The Late Late Show» έκανε μια αναφορά στο πέμπτο επεισόδιο του «Game of Thrones», χωρίς να φανταστεί πόσα άρρωστα μυαλά υπάρχουν εκεί έξω. Ο παρουσιαστής έδειξε  ένα φωτομοντάζ με τον Τραμπ καβάλα στον δράκο της Ντενέρις να καίει το Κινγκς Λάντινγκ και είπε ότι φαντάζεται τον Αμερικανό πρόεδρο καβάλα σε δράκο να κατακαίει την οικονομία.

Κάτω από το βίντεο, με ένα tweet που τώρα έχει σβηστεί, ο χρήστης με το λογαριασμό halfbaked6god έγραψε: «Έχουν γαμ... όλα, δεν μπορείς να δεις ούτε τηλεόραση χωρίς έναν χοντρό γαμ... να κάνει spoiler για κάτι. Ευτυχώς είδα το επεισόδιο πριν από αυτό, αλλά ειλικρινά εύχομαι το παιδί του να πάθει καρκίνο».

Ο Κόρντεν δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε: Είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο εξοργιστικό πράγμα που θα μπορούσες να πεις για μένα ή την οικογένειά μου. Σε παρακαλώ να καθίσεις ένα λεπτό να σκεφτείς τι έγραψες μόλις και αν θέλεις να είσαι ο άνθρωπος που λέει δημοσίως τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως είσαι καλύτερος από αυτό».

Όταν o halfbaked6god (λογαριασμός που επίσης διαγράφηκε) απάντησε ότι ήταν μόνο ένα αστείο, ο Κόρντεν δεν ένιωσε καλύτερα:  «Είδα την ευχή σου για τον γιο μου. Η ευχή μου για τον δικό σου είναι ποτέ να μην διαβάσει πως ο πατέρας του ή η μητέρα του ευχήθηκαν καρκίνο για οποιοδήποτε παιδί "σαν αστείο". Επειδή όπως και να του το δικαιολογήσεις, ποτέ δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο. Καληνύχτα».

Μήπως πρέπει όλοι να χαλαρώσουν λίγο με το υπερβολικό fandom και τα spoilers; Get a life, πραγματικά...