Την τελευταία της πνοή άφησε η 22χρονη Gabrielle, η μικρότερη κόρη του Shawn Crahan, ιδρυτικού μέλος και ντράμερ των Slipknot.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Crahan, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram χθες Κυριακή, αφήνοντας να φανεί η ανθρώπινη πλευρά που κρύβει ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, πίσω από την επιθετική τους μουσική και κάτω από τις μάσκες που συνηθίζουν να φορούν στις χαοτικές ζωντανές τους εμφανίσεις.

«Με ραγισμένη καρδιά και βαθύ πόνο σας ενημερώνω πως η μικρότερη κόρη μου, Gabrielle πέθανε χτες- Σάββατο 18 Μαΐου 2019. Ήταν 22 ετών», αναφέρει στο ποστ ο βραβευμένος με Grammy μουσικός γνωστός και με τα «Clown» και «#6» ζητώντας παράλληλα από τους φαν να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του τις δύσκολες αυτές στιγμές. Ο Crahan με τη σύζυγό του Chantel έχουν ακόμα μια κόρη και δυο γιους.

Μέσω των λογαριασμών τους στα social media τη νεαρή κοπέλα αποχαιρέτησαν και τα αδέρφια της με συγκινητικές αναρτήσεις, καθώς και ο τραγουδιστής των Slipknot, Corey Taylor, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον «αδερφό» του Crahan, όπως τον χαρακτήρισε.

Σημειώνεται ότι τα αίτια του θανάτου της 22χρονης Gabrielle παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα.