Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην συζυγό του Άμπερ Χερντ ξεφεύγει όλο και περισσότερο. Σε έγγραφο που κατέθεσε ο Ντεπ στο πλαίσιο της μήνυσής του για συκοφαντική δυσφήμιση, κάνει λόγο για ζωγραφισμένους μώλωπες και επιθέσεις εναντίον του.

Στο έγγραφο που έχει στη διάθεσή του το E! News, ο Ντεπ σημειώνει: «Έχω αμφισβητήσει έντονα τους ισχυρισμούς της κυρίας Χερντ από τότε που τους διατύπωσε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2016, όταν μπήκε στο δικαστήριο για να ζητήσει προσωρινά περιοριστικά μέτρα με ζωγραφισμένους μώλωπες, τους οποίους δεν είχε καμία μέρα της προηγούμενης εβδομάδας, όπως αποδεικνύεται από καταθέσεις μαρτύρων και από το υλικό καμερών ασφαλείας. Θα συνεχίσω να τους αρνούμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν κακοποίησα την κυρία Χερντ ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Εκείνη ήταν ο δράστης και εγώ το θύμα. Έχοντας καταναλώσει ταυτόχρονα αμφεταμίνες και άλλα μη συνταγογραφημενα φάρμακα με αλκοόλ, η κυρία Χέρντ διέπραξε αμέτρητες πράξεις ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος μου, συχνά παρουσία τρίτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μου προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη».

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο ανοιχτό δικαστικό μέτωπο για τον Ντεπ. Χθες το δικηγορικό γραφείο Buckley LLP κατέθεσε μήνυση εναντίον του ζητώντας 350.000 δολάρια και υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός δεν πλήρωσε ποτέ για τις υπηρεσίες που του είχαν παράσχει το φθινόπωρο του 2017.