Η Βερόνικα Αργέντζη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Τμήμα Ηθών», βρέθηκε καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η μούσα του Μανούσου Μανουσάκη και μια από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της δεκαετίας του '90, μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να αποσυρθεί τόσο πρόωρα από τα φώτα της δημοσιότητας και να βάλει φρένο στην επιτυχημένη καριέρα που διαγράφονταν μπροστά της.

Όπως είπε η ηθοποιός, ο βασικός λόγος ήταν ότι ήθελε να αφιερωθεί στην οικογένειά της και το παιδί της και ανέφερε: «Όταν μπαίνεις σε τόσο μικρή ηλικία μέσα σε μια τέτοια κατάσταση με πάρα πολύ μεγάλη δημοσιότητα δεν έχεις προλάβει να κάνεις άλλα πράγματα». Επίσης σημείωσε ότι ο χαρακτηρισμός «sex symbol» που της είχε αποδοθεί, ποτέ δεν της άρεσε.

Η Βερόνικα Αργέντζη πρόσθεσε ότι η πίεσης της δουλειάς τότε, δεν της επέτρεπε να κάνει πράγματα που έκαναν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, επισημαίνοντας ότι αυτό που ουσιαστικά την ενδιέφερε ήταν να προσφέρει στον συνάνθρωπο και όχι μόνο στον εαυτό της. Το να συντηρεί μια εικόνα «φθαρτή» όπως την χαρακτήρισε, δεν την χαροποιούσε.

«Ένιωσα ότι δεν ήθελα να βρίσκομαι μέσα σε ένα τοπίο στο οποίο δεν έβρισκα τη θέση μου κείνη τη στιγμή. Άρα, έπρεπε να βγω από το κάδρο για να δω που θέλω να είμαι… ήθελα να σταματήσω και να δω καθαρά που βρίσκομαι» κατέληξε.