Σε πλάνα από το ντοκιμαντέρ «The Last Watch» τον είδαμε να βουρκώνει όταν στην ομαδική ανάγνωση του σεναρίου της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» έμαθε ότι εκείνος σκοτώνει την ερωμένη του (και θεία του, μην ξεχνάμε) Ντενέρις. Ενώ σε συνέντευξή του στο Esquire, μιλώντας για την τελευταία του σκηνή ως Τζον Σνόου, ο Κιτ Χάρινγκτον είχε πει το εξής: «Όταν βγήκα από το πλατό και άρχισαν να μου βγάζουν το κοστούμι, ένιωθα σαν να με έγδερναν... Σαν να τραβάνε με τη βία τον χαρακτήρα από πάνω μου για τελευταία φορά».

Αν στα παραπάνω προστεθεί και η πίεση του κόσμου που φρόντιζε να εκφράζει όλο και πιο έντονα τη δυσαρέσκειά του από το τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν και μετά, δεν είναι να απορεί κανείς που ο Χάρινγκτον κατέληξε σε κλινική αποτοξίνωσης για «προσωπικά θέματα» όπως λέει ο αντιπρόσωπός του. Όπου «προσωπικά θέματα» = κρίσεις άγχους και εθισμός στο αλκοόλ, όπως αναφέρει το PageSix που πρωτοκυκλοφόρησε την είδηση.

Μάλιστα αυτό δεν έγινε τώρα, αλλά κάποιες εβδομάδες πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Ο 32χρονος Χάρινγκτον βρίσκεται ακόμη σε υπερπολυτελή κλινική αποτοξίνωσης στο Κονέτικατ, που κοστίζει πάνω από 120.000 δολάρια το μήνα. Καθώς δεν είχε άμεσες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αντίθετα με άλλους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το διάστημα για να ηρεμήσει και να σκεφτεί το μέλλον του.