Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι... ώρα για σεξ. Αυτό δείχνει μονίμως το ρολόι – ένα από τα ρολόγια, για να είμαστε σωστοί – του ράπερ Ντρέκ, ένα πανάκριβο Richard Mille «69 Tourbillon Erotic». Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες από τον 5ο τελικό του ΝBA ανάμεσα στους Τορόντο Ράπτορς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Καναδός ράπερ φοράει το «ερωτικό ρολόι» των 750.000 δολαρίων, που έχει το εξής «κόλπο»: διαθέτει στην οθόνη του τρεις λωρίδες που μπορούν να εμφανίσουν μηνύματα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOPE SHIT DAILY (@dope.ig) στις

Στην πρώτη εμφανίζονται λέξεις όπως «Θέλω», «Έχω ανάγκη», «Θα ήθελα», «Άφησέ με», «Ποθώ» κλπ. Στη δεύτερη, οι λέξεις «να εξερευνήσω», «να γευτώ», «να φιλήσω», «να γλύψω», «να χαϊδέψω» κ.ά (καταλαβαίνετε που πάει η ιστορία...). Στην τρίτη έχουμε την κατάληξη της πρότασης, με επιλογές που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: «τα χείλη σου», «το σώμα σου», «τις ρώγες σου», «το μ..νί σου».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rihspire στις

Οι αετομάτηδες διέκριναν ότι το ρολόι του Ντρέικ έφερε το μήνυμα «Θα ήθελα να φιλήσω το μ..νί σου». Περίεργο, πάντως. Με τόσα λεφτά που έχει ο Καναδός θα μπορούσε να κάνει μια ειδική παραγγελία στην ελβετική εταιρεία για ένα ρολόι που θα μπορεί να γράφει «Θέλω να πάρουν πρωτάθλημα οι Ράπτορς».


Μια κοντινή ματιά στο Richard Mille «69 Tourbillon Erotic»