Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες, ο Εντ Σίραν λάνσαρε τη δική του κέτσαπ σε συνεργασία με τη Heinz.

Τώρα λοιπόν κυκλοφόρησε και το διαφημιστικό σποτ της «Edchup», της κέτσαπ του Σίραν με πρωταγωνιστή φυσικά τον ίδιο. Σε αυτό βλέπουμε τον γνωστό καλλιτέχνη να αφηγείται την εμπειρία που είχε σε ένα «σούπερ χλιδάτο» εστιατόριο, όπου έφαγε ένα γεύμα από «σούπερ φανταχτερά» λαχανικά και σάλτσες. Ενώ το φαγητό φαινόταν καλό, ένιωθε ότι λείπει κάτι. Έτσι, εντελώς φυσικά έβγαλε από την τσάντα του ένα μπουκάλι κέτσαπ Heinz, «το μόνο πράγμα που θα με ολοκληρώσει», όπως ακούμε να λέει.

Βέβαια, αυτό δεν ταίριαζε απόλυτα με την πολυτέλεια που υπήρχε γύρω του αλλά λίγο ενδιαφέρει τον Εντ ο οποίος, κάτω από τα σοκαρισμένα βλέμματα μετρ, σεφ και πελατών, έκανε βουτιά στο πιάτο του με ένα τεράστιο χαμόγελο απόλαυσης στο πρόσωπό του 

Θυμίζουμε ότι η συνεργασία της Heinz με τον Σίραν έγινε με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων της εταιρείας και τον ερτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κέτσαπ. Άλλωστε ο ποπ σταρ είναι μεγάλος λάτρης της Heinz σε σημείο που έχει χτυπήσει τατουάζ στο χέρι του με το λογότυπο της εταιρείας.

Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε την «Edchup» του Σίραν πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το συλλεκτικό μπουκάλι με την χαμογελαστή ντομάτα με το πρόσωπο του καλλιτέχνη, έχει ήδη εξαντληθεί ωστόσο, αν ακολουθείτε την εταιρεία στο Instagram θα ενημερωθείτε σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμο ξανά.