Οι παπαράτσι είχαν να τον πετύχουν από τον Αύγουστο του 2017. Και το κατάφεραν μόλις την Πέμπτη, στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αλλά όσοι αγάπησαν τον Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ στα «Φιλαράκια» θα εύχονταν να μην τον είχαν πετύχει οι παπαράτσι, για να μη βλέπουμε τώρα αυτές τις φωτογραφίες:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ℑ 𝔩𝔬𝔳𝔢 𝔐𝔞𝔱𝔱𝔥𝔢𝔴 (@mylove.chandler) στις

O 49χρονος ηθοποιός δεν είναι και πολύ στα καλά του, όπως δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια. Για παράδειγμα τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε επανεμφανιστεί στο Twitter ύστερα από 5 μήνες σιωπής για να πει ότι πέρασε τρεις μήνες σε κρεβάτι νοσοκομείου ύστερα από ρήξη εντέρου.

Το 1997 εθίστηκε σε ένα πολύ ισχυρό παυσίπονο ύστερα από ατύχημα που είχε με το τζετ σκι του. Ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια και για τη μάχη του με τον εθισμό στο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σόου, έχοντας παραδεχθεί πως θυμάται ελάχιστα πράγματα από τα γυρίσματα τριών ολόκληρων σεζόν – θυμάστε πώς πάχαινε και αδυνάτιζε από σεζόν σε σεζόν στα «Φιλαράκια»;

Σε σχετικές του δηλώσεις στο Hollywood Reporter μιλώντας για τα μαθήματα που έχει πάρει από αυτήν του την κατάσταση, εξήγησε ότι έχει εστιάσει μεταξύ άλλων και στο να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του αυτή προς όφελος των άλλων: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλές υπέροχες διακρίσεις. Αλλά το καλύτερο πράγμα από όλα για μένα είναι ότι αν ένας αλκοολικός έρθει σε μένα και μου πει "θα με βοηθήσεις να σταματήσω το ποτό;" θα πω "Ναι. Ξέρω πώς να το κάνω αυτό". Όταν έχεις μία κακή ημέρα, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις σε κάποιον, να τον ρωτήσεις τι κάνει και να προσέξεις πραγματικά και να ακούσεις την απάντηση για να μπορέσεις να ξεφύγεις από τα δικά σου».

Ας ελπίσουμε ότι το παρακάτω θέαμα οφείλεται στο ότι ο Πέρι έχει αποφασίσει απλά να ζήσει χαλαρά τη ζωή του χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για την εικόνα του, και όχι στο ότι περνάει (πάλι) δύσκολες στιγμές.