Την περασμένη Πέμπτη, η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί, ανέβασε μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία τα παιδιά της προκαλώντας δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις. Ο λόγος είναι ότι 26χρονος γιος της Μπέντζαμιν είναι φτυστός ο παππούς του Έλβις.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τη Λίζα Μαρία να αγκαλιάζει τον Μπέντζαμιν, την 30χρονη κόρη της και ανερχόμενη ηθοποιό Ρίλεϊ καθώς και τα δυο μικρότερα παιδιά της, τις 10χρονες δίδυμες Φίνλεϊ και Χάρπερ.«Η μαμά λιονταρίνα με τα λιονταράκια της» γράφει η μοναχοκόρη του Έλβις στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Οι περισσότερες αντιδράσεις και τα σχόλια που προκάλεσε αυτό το τρυφερό οικογενειό στιγμιότυπο αφορούν το νεαρό Μπέντζαμιν λόγω της ομοιότητάς του με το «βασιλιά του rock ‘n’ roll». Χρήστης του Twitter σχολίασε χαρακτηριστικά «Ο Μπέντζαμιν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις», ενώ κάποιοι άλλο έγραψαν «ο γιος σου έχει τα χαρακτηριστικά του πατέρα σου», «θυμίζει τον παππού του».

Αν και η οικογένεια διαφυλάσσει την ιδιωτικότητά της, τα κορίτσια της οικογένειας συνηθίζουν να εμφανίζονται σε φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, αντίθετα με τον Μπέντζαμιν.