Μοντέλο από κούνια έγινε η Στόρμι, η 17 μόλις μηνών κόρι της Κάιλι Τζένερ, η οποία έκανε το πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό.

Η μικρή πόζαρε για το εξώφυλλο του Harper's Bazzar Arabia μαζί με τη γιαγιά της, Κρις και τη μαμά της, Κάιλι. Μάλιστα και οι τρεις τους ήταν ντυμένες με λεοπάρ δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s to STRONG WOMEN! May we know them, may we be them, may we raise them. 👑🖤 @harpersbazaararabia

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Στόρμι δεν περιλαμβάνονταν στη φωτογράφηση, όμως η Κάιλι Τζάνερ είχε μαζί της ένα μίνο λεοπάρ φόρεμα (γιατί είναι γνωστό ότι όλες η μαμάδες έχουν πρόχειρο στην τσάντα τους ένα μίνι λεοπάρ φόρεμα για τα μωρά τους) και έτσι ο φωτογράφος βρήκε την ιδέα να φωτογραφηθούν και οι τρεις στα λεοπάρ, εξαιρετική. 

Στη συνέντευξή της στο τεύχος του περιοδικού η Τζένερ μίλησε για τη σχέση που έχει με τη μητέρα της, μετά που έφερε στον κόσμο τη μικρή Στόρμι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

i got it from my mama 🖤 @harpersbazaararabia

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

«Όταν έγινα μητέρα, η άποψή μου για την ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς έβλεπα εγώ την δική μου μητέρα και άρχισα πλέον να εκτιμώ όλα όσα είχε κάνει εκείνη για μένα. Τώρα μπορώ να καταλάβω το πώς νιώθει για μένα, τον τρόπο που με αγαπά, και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα τα παιδιά της, γιατί κι εγώ είμαι παθιασμένη με την Στόρμι», αναφέρει η Κάιλι και η Κρις απαντά αυθόρμητα: «Κι εγώ έχω εμμονή με σένα, Κάιλι».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

brb building an empire 👑👑 @harpersbazaararabia

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Η Κάιλι Τζένερ μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας: «Για όλες τις δυνατές γυναίκες. Μακάρι να τις γνωρίσουμε, μακάρι να γίνουμε κι εμείς, μακάρι να τις αναθρέψουμε».