Το τελευταίο μοδάτο ιντερνετικό challenge που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου από έναν δάσκαλο τάε κβον ντο είναι το Bottle Cap Challenge και για να το πετύχει κανείς πρέπει να ξεβιδώσει το καπάκι ενός μπουκαλιού με ανάποδη κλωτσιά. Το καπάκι είναι ελαφρώς ανοιχτό, ενώ κάποιος άλλο κρατάει σταθερό το μπουκάλι. Αυτός που δοκιμάζει να το ξεβιδώσει με το πόδι του δεν πρέπει να το αγγίξει με τα χέρια του ή να ρίξει κάτω το μπουκάλι.

Ο Τζέισον Στέιθαμ μέχρι τώρα ήταν ο πιο σωστός από τους διάσημους που δοκίμασαν την τύχη τους (αυτό έλειπε με τόση προϋπηρεσία επί της οθόνης), ενώ ο Ράιαν Ρέινολντς το έριξε στην πλάκα βρίσκοντας την ευκαιρία να διαφημίσει το τζιν Aviation στο οποίο είναι μέτοχος.

Αλλά όλα αυτά δεν μετράνε μία μπροστά στην προσπάθεια της Μαράια Κάρεϊ, που αντί για καράτε προτίμησε να βγάλει το καπάκι χρησιμοποιώντας μόνο... τη φωνή της (και κάποια έξυπνα εφέ, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να ξεβιδωθεί καπάκι με... στριγγλιά).

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

Σε κάθε περίπτωση, η 49χρονη ντίβα είναι η ξεκάθαρη νικήτρια αυτού του challenge, ας το λήξουμε και ας πάμε στο επόμενο. Αφού πρώτα θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του: