Και οι 30 είναι υπέροχες, υπέρλαμπρες και φαντασίωση πολλών αρσενικών του πλανήτη.

Τις έχουμε αγαπήσει μέσα από τη μεγάλη οθόνη, τα βίντεοκλίπ ή την πασαρέλα και ουκ ολίγες φορές τις έχουμε θαυμάσει στα εξώφυλλα δεκάδων περιοδικών παγκοσμίως.

Τα ικανά χέρια έμπειρων make up artists τις κάνουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, ενώ χάρη στους... μάγους του photoshop αποκτούν αψεγάδιαστη ομορφιά και εμφάνιση, κάνοντας μέχρι και τη... θεά Αφροδίτη να σκίσει τα πτυχία της!

Πώς μοιάζουν όμως οι σταρ που θαυμάζουμε, όταν τα φώτα σβήνουν και ζουν την καθημερινότητα τους όπως κάθε κοινός θνητός; Παλαιότερα η ερώτηση αυτή ήταν δύσκολο να απαντηθεί αφού σπανίως βλέπαμε κάποια διάσημη σταρ του κινηματογράφου, της μουσικής ή της πασαρέλας άβαφη και ατημέλητη. Πλέον, στην εποχή των social media οι σελέμπριτι μάς επιτρέπουν να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά πώς είναι όταν χαλαρώνουν στο σπίτι τους, όταν ξυπνούν το πρωί ή την χωρίς φτιασίδια εικόνα τους σε στιγμές της καθημερινότητάς τους. 


Ντρου Μπάριμορ

Κάποιες παραμένουν πανέμορφες, μερικές είναι αγνώριστες, οι περισσότερες δείχνουν μικρότερες από την ηλικία τους και όλες δείχνουν επιτέλους περισσότερο γήινες. Από τη Lady Gaga και τη Μαντόνα μέχρι την Αντριάνα Λίμα και την Πενέλοπε Κρουζ, οι σταρ εγκαταλείπουν για λίγο τον εκθαμβωτικό εαυτό τους και γίνονται κορίτσια της διπλανής πόρτας με φυσική ομορφιά.