Σαν ζώο σε ζωολογικό κήπο τον κάνει να αισθάνεται η φήμη που έχει αποκτήσει, όπως αποκάλυψε ο Εντ Σίραν σε συνέντευξή του.

«Όταν ο κόσμος με κοιτάζει, με φωτογραφίζει ή με βιντεοσκοπεί με κάνει να νιώθω πως δεν είμαι άνθρωπος», εκμυστηρεύτηκε στη Sun ο γνωστός καλλιτέχνης προσθέτοντας πως η αναγνωρισιμότητα έχει επηρεάσει την ψυχική του υγεία.

«Νιώθω νευρικότητα και άγχος και δεν μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων», ανέφερε ο Σίραν διευκρινίζοντας «βέβαια αυτό φαντάζει κάπως ειρωνικό όταν παίζω μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Επίσης νιώθω κλειστοφοβία έτσι δεν μου αρέσει να περιτριγυρίζομαι από πλήθος ανθρώπων. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλάω με τους θαυμαστές μου, μόνο όταν κάθονται και με κοιτάζουν ή με βγάζουν φωτογραφίες» εξήγησε «αυτό με κάνει νιώθω περίεργα και όταν δεν είμαι άνθρωπος».

Επίσης παραδέχτηκε ότι νιώθει πως τον παρακολουθούν όταν βρίσκεται σε ένα δημόσιο χώρο, σε σημείο που θα προτιμούσε να απολαύσει το γεύμα του σε ένα πριβέ χώρο εστιατορίου ώστε να εμποδίσει τους υπόλοιπους πελάτες από το να τον βγάζουν φωτογραφίες την ώρα που τρώει το φαγητό του.

«Νιώθεις σαν ζώο σε ζωολογικό κήπο» δήλωσε. «Δεν παραπονιέμαι όμως, έχω μια τέλεια δουλειά και ζωή. Απλά θέλω να αποφύγω αυτό το πράγμα. Αν θέλει κάποιος ας έρθει να μου μιλήσει, να συζητήσουμε και ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ στη ζωή μας. Αυτό που με απογοητεύει είναι όταν μιλάς με κάποιον και έχεις μια τόσο ανθρώπινη στιγμή και εκείνος στο τέλος σου ζητάει να βγείτε μια φωτογραφία. Αυτό σε προσγειώνει ανώμαλα, είσαι απλά 15 likes στο Instagram. Αυτό είσαι μόνο» ανέφερε. «Πρόσφατα ήμουν σε μια συναυλία του Μέριλιν Μάνσον και ένας τύπος ήρθε, μου έσφιξε το χέρι και μου είπε πόσο του αρέσει η μουσική μου και έφυγε. Ήταν τόσο ωραίο αυτό».

Παράλληλα, ο Εντ Σίραν επιβεβαίωσε επιτέλους επίσημα τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με την επί χρόνια σύντροφό του Τσέρι Σίμπορν και αποκάλυψε ότι στο μέλλον θα έβαζε την καριέρα του σε δεύτερη μοίρα αν το ζευγάρι αποφάσιζε να αποκτήσει παιδιά.