Τις προκλητικές φωτογραφίες της ως επαγγελματίας μοντέλο, έχουν θυμηθεί πολλοί που θέλουν να «πολεμήσουν» τη Νόνη Δούνια, η οποία εξελέγη βουλευτής Α' Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία.

Για τις φωτογραφίες αυτές που τα τελευταία 24ώρα έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, πήρε θέση η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας τάσσεται στο πλευρό της Νόνης Δούνια, μιλώντας με υποστηρικτικά λόγια για εκείνη και της εύχεται «καλή δύναμη».

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι...προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά. 

Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκποσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως - από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα. 

Καλή δυναμη, κυρία Δούνια».