Μεγαλεπήβολους στόχους έχει θέσει ο Sin Boy. Βλέπετε το τραγούδι του «Mama» που γνώρισε μεγάλη αποδοχή από το νεανικό κυρίως κοινό τού άνοιξε την όρεξη για τα καλά και θέλει εκτός από το να αναγνωριστεί παγκόσμια ως καλλιτέχνης, να κάνει όλο τον πλανήτη να αρχίσει το... μουρμουρητό.

Με λίγα λόγια, ο Sin Boy δήλωσε ότι θέλει η γλώσσα και η εκφορά του λόγου του, να γίνει καθομιλουμένη σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ως παγκόσμια γλώσσα να διδάσκεται στα σχολεία. 

Όσον αφορά τον τίτλο του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ «KaGuRas», ο ράπερ απαντά «Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαϊκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ.

Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το "Mama" και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν και να την τραγουδούν παγκοσμίως, όπως κάνει ο J. Balvin ή άλλοι ισπανόφωνοι καλλιτέχνες. Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε. Για να με καταλαβαίνουν πιο εύκολα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Sin Boy κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του άλμπουμ «KA GU RAS» και στην πλατινένια απονομή του «Mama?» που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Island.