Συνάντηση κορυφής για τρεις γίγαντες της μεγάλης οθόνης: Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ντολφ Λούντγκρεν, οι οποίοι πρόσφατα είχαν κοινή βραδινή έξοδο.

Ο Σταλόνε μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει τη συνάντηση σε βίντεο και να το μοιραστεί στο Instagram σχολιάζοντας «άντρες που αρνούνται να μεγαλώσουν. Ενοχλούμε κανέναν; Διασκεδάζουμε!».

Στο βίντεο οι τρεις ηθοποιοί αστειεύονται μεταξύ τους, ενώ ακούμε τον Σταλόνε να λέει ότι το χέρι του -που καλύπτει τη μισή κάμερα- είναι καλύτερο από το πρόσωπο του Άρνι ο οποίος απαντά: «Ο Sly πιστεύει ότι το χέρι του είναι πιο όμορφο από τη φάτσα μου; Κοιτάξτε πόσο όμορφος είμαι. Κοιτάξτε τον Ντολφ! Κοιτάξτε εδώ αυτή την ομορφιά! Δεν μπορεί να αντέξει τόσους όμορφους τύπους γύρω του!».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Men that refuse to grow up. Actually why bother??? We’re having fun! Grow old UNgracfullly!!!!!! @schwarzenegger @dolphlundgren

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Οι τρεις ηθοποιοί έχουν παίξει μαζί σε διάφορες ταινίες δράσης όπως στους «Αναλώσιμους». Αρκετοί θα θυμάστε επίσης τον Σταλόνε με τον Σβαρτσενέγκερ στο φιλμ «Σχέδιο Απόδρασης» του 2013, όπως και τον Σταλόνε εναντίον του Λούντγκρεν στο «Ρόκι 4».