Στη συνέντευή της στο τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου του AARP The Magazine, η Ρενέ Ζελβέγκερ αποκάλυψε ότι όταν ήταν φοιτήτρια δούλευε ως σερβιτόρα σε strip club στο Όστιν του Τέξας για να μπορεί να συντηρεί τον εαυτό τους.

«Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για τα κοκτέιλ» αναφέρει η 50χρονη ηθοποιός και προσθέτει «ένας κύριος μου έδινε φιλοδώρημα 100 δολάρια κάθε φορά που ερχόταν γιατί πιστεύω πως με λυπόταν. Με έβλεπε ως μια φτωχή φοιτήτρια».

«Ποτέ δεν ντράπηκα για αυτό, ούτε και το μετάνιωσα. Αυτή η δουλειά με βοήθησε να πληρώνω τους λογαριασμούς μου και να βιοπορίζομαι. Επίσης μου έμαθε πάρα πολλά», εξηγεί η Ζελβέγκερ.

Η ηθοποιός έσπευσε επίσης να διευκρινίσει ότι έκανε τη δουλειά της πάντοτε ντυμένη και ποτέ δεν της ζητήθηκε να βγάλει τα ρούχα της ή να κάνει strip show. Όταν έγινε διάσημη, ο ιδιοκτήτης του club είχε ισχυριστεί ότι της είχε κάνει πρόταση να δουλεύει τόπλες και εκείνη είχε αρνηθεί.

Η Ζελβέγκερ αστειευόμενη επίσης δήλωσε ότι μεταξύ των πολύτιμων μαθημάτων που πήρε από εκεί είναι να φτιάχνει και καλά κοκτέιλ.