Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που η Κάμερον Ντίαζ εμφανίστηκε στον κινηματογράφο και φαίνεται ότι σκοπεύει να συνεχίσει έτσι. Σε ένα κείμενό της για το επετειακό 25ο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού InStyle, η 46χρονη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

«Έτσι όπως το βλέπω, έχω δώσει παραπάνω από τη μισή ζωή μου στο κοινό. Νιώθω ότι είναι οκ να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου τώρα», είπε. «Δεν μου λείπει η δουλειά μου».

Η Ντίαζ βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας της τη δεκαετία του '90, και στο κείμενό της εξέφρασε νοσταλγία για την χρονική περίοδο που δεν υπήρχαν smartphones. «Eίμαι ευγνώμων που έζησα και ήμουν μέρος αυτής της εποχής».

Από την άλλη, δεν έχει καμία διάθεση να ασχολείται με το παρελθόν. Για εκείνη, η δεκαετία των 40 που διανύει είναι η καλύτερή της. «Χρειάζεται να είσαι απλώς ειλικρινής με τον εαυτό σου, και μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, γιατί έχεις την εμπειρία να κοιτάξεις τέσσερις δεκαετίες πριν», πρόσθεσε. «Μπορείς να σταματήσεις να δίνεις σημασία σε όλα. Έχεις σταματήσει. Μην ασχολείσαι. Εγώ ειλικρινά δεν το κάνω. Είναι μεγάλη ανακούφιση».

Πηγή: Jenny.gr