Έτοιμος για διεθνή καριέρα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, το μοντέλο και πρώην παίκτης του «Survivor» που φαίνεται ότι ανοίγει τα φτερά του. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά που προβάλλεται μέσω του Netflix και φέρει τον τίτλο «El Señor de los Cielos», ωστόσο ακόμη δεν περιλαμβάνεται στο ελληνικό πακέτο του Netflix.

Η σειρά, που έχει ήδη κλείσει έξι κύκλους και μπαίνει στην έβδομη σεζόν, διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενώ διακινητή ναρκωτικών, του Amado Carrillo Fuentes, που ανέλαβε τα ηνία του καρτέλ Juárez. Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα ενσαρκώσει έναν Έλληνα πράκτορα της CIA, με τον ίδιο να δηλώνει: «Θα υποδυθώ έναν Έλληνα, το Νίκο, ο οποίος δουλεύει για την CIA. Προσπαθεί λοιπόν να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes, τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής».

«Θα μιλάω Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά. Μιλάω λίγα Ιταλικά, γιατί έχω μείνει για μεγάλα διαστήματα στο Μιλάνο. Οι λατινογενείς γλώσσες έχουν αρκετά κοινά κι έτσι στην αρχή με βοηθούσε. Στη συνέχεια όμως με μπέρδευε, γιατί όταν ήθελα να πω κάτι στα ισπανικά μου ερχόταν πρώτα το ιταλικό. Όσο όμως περνά ο καιρός, αποβάλλω τα ιταλικά και εξοικειώνομαι περισσότερο με την ισπανική γλώσσα», συμπληρώνει αναφορικά με την εμπειρία.

Το πρώην μοντέλο, μάλιστα, αποκάλυψε για το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας Έλληνας σε μία τέτοια δουλειά: «Τέτοιες δουλειές είναι πολύ δύσκολο να "κλείσει" ένας Έλληνας ηθοποιός όσο βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι μηδαμινές οι πιθανότητες. Συνήθως για να πάρεις ένα μικρό ρόλο πρέπει να αφιερώσεις μια πενταετία στο Los Angeles και νιώθω πολύ τυχερός.

Ο ίδιος, τέλος, ανήρτησε πρόσφατα και μία φωτογραφία από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω... η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία», έγραψε.