Ήταν παντρεμένοι για λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά μαζί για κάτι περισσότερο από 10 χρόνια (με ένα διάλειμμα στη μέση...). Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους και τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ (αδερφό του «Thor» Κρις Χέμσγουορθ), που παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και το περασμένο Σαββατοκύριακο, μέσω αντιπροσώπων, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

«Ο Λίαμ και η Μάιλι συμφώνησαν να χωρίσουν. Καθώς εξελίσσονται συνεχώς και αλλάζουν ως σύντροφοι και ως άνθρωποι, αποφάσισαν ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο καθώς επικεντρώνονται στους εαυτούς τους και τις καριέρες τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι γονείς στα κατοικίδια που μοιράζονται, και αγαπημένοι καθώς περνούν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την πορεία και την ιδιωτικότητά τους», σημειώνει ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOME @liamhemsworth @chanelofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Ο 29χρονος Χέμσγουορθ και η 26χρονη Σάιρους γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας «The Last Song» και από τότε ήταν μαζί, με εξαίρεση το διάστημα 2013-2016 (σαν αντίδραση στο χωρισμό τους τότε η Σάιρους είχε κυκλοφορήσει την επιτυχία της «Wrecking Ball»). Η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της το βράδυ της Κυριακής ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία της σε ένα βουνό και σχολιάζοντας με φράσεις όπως «μην αντιμάχεσαι την εξέλιξη γιατί δεν θα κερδίσεις ποτέ» και «η αλλαγή είναι αναπόφευκτη».