Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται την 90χρονη σήμερα Ιμέλντα Μάρκος, σύζυγο του πρώην δικτάτορα των Φιλιππίνων, και την περίφημη συλλογή παπουτσιών της που έφτανε τα 3.000 ζευγάρια. Αν σε αυτή προσθέταμε και εκείνη της Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City» και πολλαπλασιάζαμε το άθροισμα επί δύο, πάλι δεν θα φτάναμε τη συλλογή παπουτσιών της Σελίν Ντιόν!

Η Καναδή τραγουδίστρια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στo WWD ότι η συλλογή της αποτελείται από 10.000 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία δεν μπορεί να δώσει, επειδή συνδέεται προσωπικά με το καθένα. «Δεν μπορώ να δώσω τίποτα, γιατί κάθε ζευγάρι που αγόρασα με έφερε εδώ που είμαι απόψε. Είναι μέρος κάθε βήματος που κάνω και αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Μπορείτε να το αποκαλέσετε τρέλα. Κρατώ τα πάντα, αλλά απλώς συνεχίζω να αγοράζω μεγαλύτερο χώρο για να τα αποθηκεύω» δήλωσε η Σελίν Ντιόν.

Η 51χρονη ντίβα έχει αγοράσει ολόκληρη αποθήκη στο Λας Βέγκας για να αποθηκεύει τα παπούτσια της, όπως εξηγεί στον Τζέιμς Κόρντεν στο παρακάτω επεισόδιο του Carpool Karaoke. Ενώ πιο πριν είχε μια walk-in ντουλάπα ψηφιακά εξοπλισμένη στο σπίτι της στη Φλόριντα, όπου τα υποδήματα ήταν τακτοποιημένα με βάση το χρώμα και επιλέγονταν με το πάτημα μιας σειράς κουμπιών.